Blog

Teme iz područja marketinga, poduzetništva i osobnog razvoja

Pretplatite se na besplatni newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje,  poduzetnišvu i liderstvu.

Što je #hashtag i kako ga iskoristiti u poslovne svrhe

Da li ste u postovima na svojoj omiljenoj #DruštveneMreže primijetili u posljednje vrijeme da se u tekstu javljaju #hashtags (tj. linkovi ispred kojih se nalazi znak za ljestve #)? Ako ste korisnik Twitera onda ste se već naučili koristiti ovaj alat, no ostali su možda zbunjeni, pogotovo od kad se hashtags sve više pojavljuju na nama omiljenom Facebooku. Čemu oni služe i kako ih možemo koristiti u poslovne svrhe?

Opširnije>>

Kvalitetan sadržaj za poslovni blog

Koji je najvažniji faktor koji pridonosi visokoj čitanosti vašeg posta, velikom broju reakcija i komentara na post i dijeljenju posta na društvenim mrežama? Neki će odmah odgovoriti SEO ali razmislite malo bolje. Što može zamijeniti kvalitetan sadržaj? Postovi kvalitetnog sadržaja imaju tedenciju da izazivaju reakcije kod čitatelja i potiču ih da post dijele dalje po mrežama. Zato uvijek polazite od sadržaja i dajte si najviše truda u njegovom osmišljavanju.

Opširnije>>

Marketing na društvenim mrežama

Ništa nije važnije za mladu firmu od stvaranja dobre reputacije i privlačenja pažnje na svoj proizvod ili uslugu. Društvene mreže su ključna platforma za ostvarenje tog cilja; privlačenje klijenata, investitora i postizanje uspjeha. Evo nekoliko efikasnih savjeta za kvalitetnu upotrebu društvenih mreža.

Opširnije>>

Pratite nas na društvenim mrežama

Najpopularnije

Ne propustite bitno

Pretplatite se na besplatni newsletter

Poučni članci o digitalnom marketingu, povećanju prodaje,  poduzetnišvu i liderstvu.