grafdizajn

 Brošure

Katalozi, info brošure

uputstva, letci...

Promo

Plakati, vizitke, Jumbo posteri

baneri, naljepnice za vozila...

Profesionalnost

Brza izrada i 

povoljna cijena

Vid je naše glavno osjetilo. Na njemu se uvelike temelji naš doživljaj svijeta. Zato nije čudno da se najveći dio oglašavanja temelji na vizualnoj informaciji. Naši talentirani grafički dizajneri mogu vizualnim sredstvima ispričati priču o vašem brandu na jednostavan, originalan i efikasan način!

Tim Princeps j.d.o.o.
 
 
JEDNOSTAVAN I
EFIKASAN IZGLED
 
 
 
 

Pretrpan dizajn može biti zbunjujuć te razdvojit ideju o prednostima vašeg branda od vaše ciljane publike. Neovisno o mediju, kada je u pitanju grafički dizajn, jasnoća je presudna. Čist i jednostavan izgled s preciznom porukom će prije privući pažnju i prenijeti poruku..

gdtip

 

 

 

 

.

PRIČA O
BRANDU
 
 
 

Grafički dizajn nije samo vizualna prezentacija već i emocionalni doživljaj. Dobar dizajn za poslovne tiskovine mora izazvati ljudsku reakciju - razmišljanje, spoznaju ili osjećaj. Stoga je potrebno grafički dizajn detaljno i dalekosežno promišljati. Naši dizajneri su sposobni shvatiti vaše ciljeve i kroz vizualno oblikovanje ispričati priču o vašem brandu.

 
PRISTUPAČAN 
SADRŽAJ
 

 

 

Kada je u pitanju materijal bogat tekstom, bitno je velike blokove teksta razbiti slikama, listama ili grafički istaknutim bitnijim izvadcima iz teksta. Treba voditi računa o fontovima, bojama te odabrati prikladan format tiskanog materijala, koji će najjezgrovitije i najlakše prenijeti vašu poruku.

grafickidizajnradniprostor