webdizajnheader

 UX Dizajn

Originalan i moderan dizajn

garantira jedinstveno iskustvo

Garancija

Godinu dana garancije

i trajna podrška

Profesionalnost

Brza izrada i 

povoljna cijena

Web studio Princeps je agencija za web dizajn koja izradi web stranica prilazi s aspekta poboljšanja poslovnih rezultata klijenata. Smatramo da originalan dizajn, koji pruža korisniku jedinstveno iskustvo, beskompromisna funkcionalnost u službi kvalitetnije usluge klijentu i korištenje najnovijih tehnologija mogu svaku firmu dovesti do željenog uspjeha!

Tim Princeps j.d.o.o.
 
ZAŠTO 
WEB STRANICA?
 
 • Budite originalni, atraktivni i prepoznatljivi
 • Predstavite svoje proizvode/usluge i prednosti
 •  Komunicirajte s klijentima i usavršite ponudu
 •  Postanite lako dostupni klijentima
 •  Promovirajte firmu 24 sata dnevno bez pauze
 • Prodavajte preko interneta
 •  Budite efikasniji od konkurencije i udvostručite profit

 

kreativacCBCOL copy

ZAŠTO ODABRATI NAS ?

 • MI RAZUMIJEMO BUSINESS

  MI RAZUMIJEMO BUSINESS

  Smrtno ozbiljno shvaćamo vašu potrebu da na originalan, prepoznatljiv i prikladan način predstavitie svoju firmu i svoj brand. Ne morate nam objašnjavati zašto je važno da ih predstavite na dostojan način. Mi se ne bavimo samo dizajnom i programiranjem. Mi razumijemo kako funkcionira svijet poslovanja i poduzetništva. Mi RAZUMIJEMO business!
 • VI STE CENTAR NAŠEG POSLA

  VI STE CENTAR NAŠEG POSLA

  Ne koristimo vaš site za promociju vlastitih vještina u izradi web stranica. Naša zadaća je da zadovoljimo potrebe vašeg posla i poduzeća. To je početak, sredina i kraj naše svrhe u ovom poslu. S radom na vašim stranicama prestajemo tek onda kad ste vi savršeno zadovoljni odrađenim poslom! I cijelo vrijeme ste uključeni u taj proces, očekujemo od vas povratnu informaciju oko svakog detalja i potpuno se usaglašavamo s vašim željama.
 • VAŠA ŽELJA JE ZAKON

  VAŠA ŽELJA JE ZAKON

  Nikad vas ne ostavljamo na cjedilu! Prevrnut ćemo nebo i zemlju i potražiti suradnike na drugom kraju zemaljske kugle ako je to potrebno da bi pronašli najprikladnije rješenje za vaše potrebe. Vi će te dobiti to što želite! Ako možda ne znate kako na najbolji način uobličiti u tekst svoju poslovnu viziju i opis usluga, mi ćemo to učiniti za vas.
 • NE OSTAVLJAMO VAS NA CJEDILU

  NE OSTAVLJAMO VAS NA CJEDILU

  Ostajemo s vama dok god to želite. Vaš site će uvijek biti ažuriran, prilagođen najnovijim tehničkim standardima i siguran. On mora pratiti rast vaše firme, promjene na tržištu i u branši. Da bi bio aktualan treba ga često čistiti od zastarjelog sadržaja i dodavati nove sadržaje. Mi možemo taj zadatak preuzeti na sebe.  
 • I NA KRAJU NAJVAŽNIJE

  I NA KRAJU NAJVAŽNIJE

  Koja je korist od vaših besprekornih web stranica ako nitko ne zna za njih? Bez strategije promoviranja vaših stranica, sve što ulažete u razvoj poslovanja na internetu je bačen novac! Marketinška strategija je sastavni dio naše usluge. Stranicama moramo osigurati laku dostupnost, visoku poziciju na tražilicama i prisutnost na društvenim mrežama. Mi znamo kako to postići!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • "Industrijske djelatnosti je teško prikazati na zanimljiv način. Dizajneri Princepsovog tima su na napravili ambicioznu, vrlo atraktivnu stranicu, bogatu sadržajima. I pri tome riješili naš velik problem s e mailovima. Sada imamo pravu korporativnu stranicu!"
  Krešimir Tomičić Đuro Đaković Montaža Izolak
 • U ponudi naše agencije su sve vrste osiguranja. Tržište je zatrpano konkurencijom. Princeps je uspješno riješio oba problema izradom web stranice koja detaljno informira klijente , uz jedinstveni dizaj koji nas izdvaja od konkurencije.
  Ljiljana Divić Dominatrix
 • "Napravit originalnu stranicu za prikaz, pretraživanje i promet nekretnina je bio zahtjevan zadatak. Bilo nam je bitno da se vizualno izdvojimo od uniformnih stranica agencija za nekretnine, što je tim iz Princepsa u potpunosti uspio"
  Nino Bračun Trgoinvest nekretnine
 • 1
 • 2
CMS
SUSTAV

 

Content Management System (CMS) ili sustav za upravljanje sadržajem je način izrade i funkcioniranja web stranica u kojemu su sadržaj i dizajn odvojeni. Time se olakšava promjena izgleda već postojećih stranica, ali i unošenje i ažuriranje sadržaja (tekstova, slika...). Zahvaljujući CMS-u naši klijenti mogu samostalno (nakon kratkotrajne obuke) postavljati i mijenjati sadržaj svoje web stranice. Ovo je posebno korisna mogućnost ako često mijenjate proizvode, cijene, akcijske ponude, novosti...

USLUGA
HOSTINGA

 

Hosting je usluga smještaja vaših web stranica na računalo koje je stalno povezano na internet (web server). Time Vaše stranice postaju dostupne posjetiteljima 24 sata dnevno. Hosting se obično plaća na godišnjoj razini. Kod odabira hosting providera (pružatelja ove usluge) osim cijene važnu ulogu igraju dostupnost i sigurnost servera, dodatne usluge (npr e mail, cpanel...) i vrlo važno, razina korisničke podrške. U sklopu naše usluge dobivate standardno 20 GB prostora, neograničen broj e mail adresa i mogućnost dokupa dodatnog prostora po potrebi. Mi odrađujemo i sav posao oko administriranja domene.

 
FAZE
WEB DIZAJNA
 
UX DIZAJN
User experience (UX) dizajn je prva faza kreiranja web stranice u kojoj se kroz osmišljavanje jedinstvenog korisničkog iskustva, pokušava predvidjeti i upravljati korisnikovim ponašanjem na stranici. Cilj je naravno ostvarivanje zadataka koje vlasnik očekuje od svoje web stranice (kupnja, pretplata, tel. poziv...) Definiraju se sadržaj i funkcionalnosti te hijerarhijska organizacija elemenata (site map, user flow dijagrami, wireframeovi).
 
UI DIZAJN
User interface (UI) dizajn je kreiranje korisničkog sučelja, vizualnog izgleda stranice (grafike, tipografija, kolor shema, fotografije, akcijski gumbi (call to action button)... u skladu s vizualnim karakteristikama poduzeća, branda, proizvoda, tržišta, trendova...Cilj je stvoriti atraktivni izgled  stranice koja će privući i zadržati pažnju posjetitelja.
 
WEB DEVELOPMENT
Kad su dizajneri odradili svoj zadatak, web developer pretvara njihove ideje u funkcionalnu stranicu koja je idealno optimizirana za brzo učitavanje, responzivna za prikladan prikaz na različitim uređajima, sigurna od hakiranja i savršeno funkcionalna.
 
RESPONZIVNI
DIZAJN
 

Stranice rađene u responziom dizajnu se odlikuju prilagodljivošću izgleda na raznim uređajima za pregledavanje web-a. To znači da će se dizajn stranice, raspored teksta, veličina slika i ostali elementi stranice prilagoditi veličini i rezoluciji ekrana na kojem se prikazuju. Pregledavanje stranica je  znatno olakšano neovisno od uređaja kojim se pristupa stranicama. Danas se više od 70% pregleda web stranica odvija na mobitelima, pa je nemoguće precijeniti važnost ovakvog pristupa web dizajnu

princeps responsive dizajnjpg

Seo ilustracija

Google SEO
SEO
OPTIMIZACIJA
 

Search Engine Optimisation (SEO) je prilagodba sadržaja i dizajna web stranice koja rezultira boljim rangiranjem u google tražilici. Time se postiže pozicija bliže vrhu početne stranice rezultata pretraživanja. Preko 90 posto korisnika googla pregledava samo 1 stranicu pretrage! SEO služi dovođenju vaše web stranice na prvu stranu google pretrage po relevantnim ključnim riječima. To je složen i dugotrajan proces, koji ovisi o mnogo čimbenika od kojih su najvažniji kvalitetan i relevantan sadržaj (koji se često ažurir), inteligentno korištenje ključnih riječi u linkovima, naslovima, nazivima slika te opisima stranica, kvalitetno odrađenom programiranju i dizajnu web stranice te povezanosti vaše stranice s drugim stranicama putem linkova.

Osnovna SEO optimizacija je integralni dio naše usluge i uključena je u sve  naše ponude!

PAKETI
WEB STRANICA
 

Kako bi vam olakšali odabir sadržaja za vaše web stranice i omogućili uštedu u cijeni, pripremili smo za vas nekoliko gotovih paketa koji odgovaraju internetskom poslovanju različitog opsega. Paketi se mogu individualno oblikovati prema željama i potrebama klijenta. U svim paketima su uključeni: osnovni SEO, hosting 20 GB, teh. podrška godinu dana, administracija domene, google analytics, neograničen broj e-mail adresa. Moguća je i kasnija nadogradnja, u skladu s rastom vašeg poslovanja i ambicija. Nudimo i dopunske  usluge, dostupne uz sve pakete.

 

LIDER

NAMJENA

Za firme koje imaju potrebu za dvosmjernim komunikacijom s klijentima te primanjem povratnih informacija i izgradnjom zajednice korisnika na internetu. Omogućava ambiciozniji ulazak u svijet digitalnog marketinga.

SADRŽAJ

Paket VIZIONAR uz dodatak bloga, foruma i mogućnost prikupljanja anketa. Integracija sa svim važnijim društvenim mrežama i You tube kanalom.

 

START

NAMJENA

Za razne uslužne djelatnosti, obrte, agencije, te proizvođače ili trgovce s manjim asortimanom proizvoda. Detaljni opis usluga ili roba, olakašava klijentima pronalaženje lokacije i omogućava kontakt s kupcima. 

SADRŽAJ

Naslovnica s novostima i prikazom firme, slide show, opis proizvoda/usluga sa slikama, interaktivna mapa lokacije firme/ureda/trgovine i pretraživač sadržaja, kontakt formular.

 

 

WEB SHOP

NAMJENA

Namjenjeno internetskom trgovanju. Detaljno  predstavljanje proizvoda te mogućnost naručivanja i plaćanja proizvoda. Razni modeli naplate i dostave. Po potrebi se mogu uklopiti i sadržaji svih ostalih paketa.

SADRŽAJ

Detaljni prikaz proizvoda sa slikama, moduli : " istaknuti, slični, najprodavaniji proizvodi..." Obuka osoblja za unos proizvoda. 

 

 

VIZIONAR

NAMJENA

Za firme koje imaju potrebu osigurati posjetiteljima više multimedijalnog sadržaja (slike, video) ili dokumentaciju koju korisnici mogu skinuti s njihove stranice (teh. podatci,katalozi, upute za sastavljanje i slično).

SADRŽAJ

Paket START proširen foto i video galerijom, listom referenci, opcijama za download dokumenata, mogućnosti pretplate na newsletter.

 

 

 

NEKRETNINE

NAMJENA

Pogodno za agencije za promet i/ili iznajmljivanje nekretnina, kao i za privatne iznamljivače apartmana, kuća, stanova.

SADRŽAJ

Iscrpan prikaz nekretnine sa slikama, mapom, kalendarom dostupnosti i sustavom rezervacije. Mogućnost detaljnog pretraživanja nekretnina, kategorizacije nekretnina, slanja upita za potražnju, upit za procjenu i prodaju... Po potrebi se mogu uklopiti i sadržaji svih ostalih paketa.

 

DOPUNSKE USLUGE
WEB DIZAJNA
 

Uz standardnu izradu web stranica, u našu ponudu možemo uključiti i pisanje tekstova, lekturu, pripremu fotografija i grafika, snimanje videa za web stranice i društ.mreže (i you tube kanal), izradu multijezičnih stranica i prijevod web stranica, redovno održavanje i osvježavanje stranica, digitalni marketing (kampanje na društ.mrežama, e mailing...), unos dodatnih proizvoda  na web shop...