Vođenje društvenih mreža

Profesionalno vođenje profila i poslovnih stranica na društvenim mrežama

Zatražite ponudu još danas!

Zašto odabrati nas za vođenje vaših društvenih mreža?

Višegodišnje iskustvo i profesionalni tim

10 godina iskustva u vođenju profila za različite industrije i veliki tim za marketing i kreativu!

"In house" produkcija

Foto i video studio sa opremom, grafički i web dizajneri, specijalisti za digitalni marketing i prevoditelji - sve dostupno unutar naše firme!

Ušteda vremena i novca

Jedinstveni procesi omogućuju brzu realizaciju bez dodatnih troškova angažiranja vanjskih suradnika.

Odabrani primjeri naših radova

Iskoristite pogodnosti!

Besplatne konzultacije

Rezervirajte besplatne konzultacije kako bismo zajedno osmislili strategiju za vaše društvene mreže. Analizirat ćemo trenutno stanje, mreže koje koristite, tko su vaši klijenti, na kojim mrežama se nalaze, koje sadržaje vole i kako ispričati vašu priču!

Gratis kampanje - velika ušteda

Za godišnje ugovore za vođenje profila nudimo svoju uslugu vođenja jedne Meta i Google kampanje svaki mjesec besplatno (ne uključuje budžet kampanje)!

Sve na jednom mjestu

Najveća prednost suradnje sa Princepsom je mogućnost korištenja velikog i iskusnog tima stručnjaka za digitalni marketing, web i grafički dizajn te foto i video produkciju. Osim što takvo okruženje pridonosi kretivnosti i originalnosti, ono donosi za naše klijente i značajnu uštedu u novcu i vremenu jer sve svoje marketinške potrebe rješavaju na jednom mjestu (od izrade vizualnog identiteta, vizuala za objave, pisanja tekstova, snimanja videa, čak i po potrebi prevođenja!) U sklopu našeg našeg  ureda, u centru Slavonskog Broda, imamo i mali studio za youtubing i snimanje produkt fotografije i videa te reelsa, što je izuzetna pogodnost za naše klijente.

Ponuda nije obvezujuća

Ispunite obrazac i poslat ćemo vam ponudu u roku 24 sata. Zadržavamo pravo da vas kontaktiramo telefonski u slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kako bi vam napravili što kvalitetniju ponudu.

Zašto vam trebaju društvene mreže?

Zbog velike brojnosti korisnika, društvene mreže (facebook, instagram, youtube, linkedin, pinterest, tweeter…) su mjesto na kojem vaš posao mora biti prisutan. Redovno ažuriranje sadržaja, oblikovanog da izazove željeni učinak, zahtjeva puno vremena i poznavanje brojnih trikova.

Taj sadržaj može biti tekst, infografike, slike a u posljednje vrijeme sve je važniji video. Naša velika prednost je što imamo kreativni tim koji se bavi proizvodnjom svih tih sadržaja. Prilikom objave bitno je pridržavati se SEO pravila jer onda svaki prilog koji objavite u blogu ili na mrežama svojim sadržajem privlači posjetitelje na vašu stranicu. 

Bitno je i povezivanje sadržaja na društvenoj mreži sa web stranicom, koja je okosnica svake strategije digitalnog marketinga. Mi živimo na društvenim mrežama, poznajemo njihove tajne i razumijemo kako ih se može iskoristiti za razvoj vašeg poslovanja.

Uvjerili smo vas?

Nazovite nas još danas!

091 903 0913

Ponuda nije obvezujuća

Ispunite obrazac i poslat ćemo vam ponudu u roku 24 sata. Zadržavamo pravo da vas kontaktiramo telefonski u slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kako bi vam napravili što kvalitetniju ponudu.

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…