Marketing je naša strast !

Uštedite s nama vrijeme. Rješenje za sve promotivne potrebe firmi i organizacija na jednom mjestu!

0
odrađenih projekata
0
godina na tržištu
0
članova kreativnog tima

UPOZNAJTE PRINCEPS

Tko smo mi?

Princeps j.d.o.o. je marketinška firma osnovana 2015. godine, koja se bavi uslugama marketinga (kreativa, analiza tržišta, branding, marketinški planovi i kampanje…) Uredi firme se nalaze u Zagrebu i  Slavonskom Brodu. Firmu čine studio za grafički i web dizajn, agencija za digitalni marketing, foto i video studio i prevodilačka agencija. Naš tim čine profesionalci s višegodišnjim iskustvom; web i grafički dizajneri, web developeri, specijalisti za digitalni marketing, snimatelji, droneri, montažeri i prevoditelji.

Za razliku od drugih sličnih firmi koje polaze od developerskog (programerskog) ili dizajnerskog aspekta usluge, naša background i naša perspektiva su business i marketing i prvenstveno smo fokusirani na povećanje prometa klijenta (na stranici ili u prodaji) Dizajn i funkcionalnost su u našim projektima isključivo u službi tih ciljeva.

Dizajn studio

Kada je u pitanju brandiranje poduzeća ili proizvoda, oblikovanje web stranica i internetske trgovine ili dizajniranje logotipa i tiskanih materijala, naši dizajneri su beskompromisno posvećeni ispunjavanju klijentovih želja i svako rješenje se izrađuje i dotjeruje sve dok od klijenta ne čujemo usklik “To, to je to!”

Agencija za digitalni marketing

Održavanje i ažuriranje web stranica, SEO, pisanje bloga, izrada google i facebook kampanja, video marketing, društvene mreže… posvećeni smo pronalaženju najprikladnijih rješenja za vaš rast! Pri tome stalno pratimo rezultate i prilagođavamo aktivnosti dok cilj koji ste nam zadali nije ispunjen!  

Foto i video studio

Slika govori 1000 riječi a video 1000 slika. Izrađujemo vrhunske fotografije proizvoda za vaš web shop, snimke interijera i eksterijera vaše nekretnine. Naši promo 

Prevodilačka agencija

Naša agencija je danas pozicionirana na tržištu kao pouzdan poslovni partner, provjerene kvalitete, s velikim brojem suradnika za razne jezike koji uključuje prevoditelje, lektore, redaktore i kreativne pisce. Specijalnost su nam prijevodi tekstova s raznom stručnom tematikom, s naglaskom na projekte vezane uz fondove EU. Posebno se ponosimo izvrsnim rezultatima u simultanom i konsekutivnom prevođenju. Po pitanju konferencijskih prijevoda, agencija je tvrtka izbora za takve poslove. Bez obzira na rast firme, i dalje se trudimo osigurati da se klijent u našoj tvrtki osjeća kao da je  naš jedini klijent i zato mu poklanjamo svu pažnju. 

Zainteresirali smo vas?

Nazovite nas još danas!

091 903 0913

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…