Web dizajn

Kvalitetna i brza izrada web stranica i web shopova

Iskoristite popust i zatražite ponudu još danas!

-30%

Dana
Sati
Minuta

Zašto vam treba web stranica?

Što vam možemo ponuditi pri izradi web stranice ?

Poslovnost

Mogućnost plaćanja u više rata
Garancija godinu dana
Godinu dana tehničke podrške
Mogućnost ugovaranja godišnjeg održavanja i ažuriranja

Hosting

Hosting 1 godina u cijeni
10GB za web stranicu i 10GB za mailove (moguće nadokupiti još)
SSL certifikat u cijeni
Neograničen broj e mail adresa
Mi odrađujemo registraciju domene

Digitalni marketing

U ponudu uključeno po potrebi
Izrada poslovnih stranica na društvenim mrežama (facebook, linkedin, instagram...) i njihova integracija s web stranicom
Osnovni SEO u cijeni

Originalni dizajn

Ne koristimo tipske predloške
Dizajn u skladu s vašim brandom
Responsivnost
Brzo učitavanje stranica

CMS

Stranice izražujemo u CMS sustavima te možemo obučiti po potrebi klijente kako da sami ažuriraju stranice ili unose proizvode u web shop

Dopunske usluge

Izrada fotografija
Izrada videa
Pisanje tekstova
Višejezičnost i prijevodi

Zašto odabrati Princeps za izradu web stranica?

Naše stranice su moderno dizajnirane, pružaju jedinstveno korisničko iskustvo (UX dizajn) i prilagođavaju se prikazu na svim uređajima (responzivnost). Posao obavljamo brzo, dajemo garanciju za svoj rad i osiguravamo tehničku podršku! 

No to će vam reći svaki studio za web dizajn, zar ne?

Naša prava prednost je posvećenost ciljevima klijenta i cjelovitost naše ponude. To znači da ćemo voditi računa o priči vašeg branda, karakteristikama vaših klijenata ali i vaše konkurencije, vašim razvojnim planovima… Mi nismo samo developeri i dizajneri..mi smo specijalisti za marketing. Zato vam možemo napisati i prevesti tekstove, snimiti fotografije proizvoda  / firme / nekretnine, snimiti video, napraviti stranice na društvenim mrežama, osmisliti kampanje

Postupak izrade web stranice u Princepsu

UX dizajn

User experience (UX) dizajn je prva faza kreiranja web stranice u kojoj se kroz osmišljavanje jedinstvenog korisničkog iskustva, pokušava predvidjeti i upravljati korisnikovim ponašanjem na stranici. Cilj je naravno ostvarivanje zadataka koje vlasnik očekuje od svoje web stranice (prodaja, pretplata, tel. poziv…) Definiraju se sadržaj i funkcionalnosti te hijerarhijska organizacija elemenata (site map, user flow dijagrami, wireframeovi).

UI dizajn

User interface (UI) dizajn je kreiranje korisničkog sučelja, vizualnog izgleda stranice (grafike, tipografija, kolor shema, fotografije, akcijski gumbi (call to action button)… u skladu s vizualnim karakteristikama poduzeća, branda, proizvoda, tržišta, trendova…Cilj je stvoriti atraktivni izgled  stranice koja će privući i zadržati pažnju posjetitelja.

Izrada web stranice

Kad su dizajneri odradili svoj zadatak, web developer pretvara njihove ideje u funkcionalnu stranicu koja je idealno optimizirana za brzo učitavanje, responzivna za prikladan prikaz na različitim uređajima, sigurna od hakiranja i savršeno funkcionalna.

Responzivni dizajn

Stranice rađene u responziom dizajnu se odlikuju prilagodljivošću izgleda na raznim uređajima za pregledavanje web-a. To znači da će se dizajn stranice, raspored teksta, veličina slika i ostali elementi stranice prilagoditi veličini i rezoluciji ekrana na kojem se prikazuju. Pregledavanje stranica je znatno olakšano neovisno od uređaja kojim se pristupa stranicama. Danas se više od 70% pregleda web stranica odvija na mobitelima, pa je nemoguće precijeniti važnost ovakvog pristupa web dizajnu.

SEO optimizacija

Search Engine Optimisation (SEO) je prilagodba sadržaja i dizajna web stranice koja rezultira boljim rangiranjem u google tražilici. Preko 90 posto korisnika googla pregledava samo 1 stranicu pretrage! To je složen i dugotrajan proces, koji ovisi o mnogo čimbenika od kojih su najvažniji kvalitetan i relevantan sadržaj (koji se često ažurira), inteligentno korištenje ključnih riječi u linkovima, naslovima, nazivima slika te opisima stranica, kvalitetno odrađenom programiranju i dizajnu web stranice te povezanosti vaše stranice s drugim stranicama putem linkova.

CMS sustav

Content Management System (CMS) ili sustav za upravljanje sadržajem je način izrade i funkcioniranja web stranica u kojemu su sadržaj i dizajn odvojeni. Time se olakšava promjena izgleda već postojećih stranica, ali i unošenje i ažuriranje sadržaja (tekstova, slika...).Zahvaljujući CMS-u naši klijenti mogu samostalno (nakon kratkotrajne obuke) postavljati i mijenjati sadržaj svoje web stranice. Ovo je posebno korisna mogućnost ako često mijenjate proizvode, cijene, akcijske ponude, novosti...

Hosting

Hosting je usluga smještaja vaših web stranica na računalo koje je stalno povezano na internet (web server). Time Vaše stranice postaju dostupne posjetiteljima 24 sata dnevno. Hosting se obično plaća na godišnjoj razini. Kod odabira pružatelja ove usluge osim cijene važnu ulogu igraju dostupnost i sigurnost servera, dodatne usluge (npr e mail, cpanel...) i razina korisničke podrške. U sklopu naše usluge dobivate standardno 20 GB prostora, neograničen broj e mail adresa i mogućnost dokupa dodatnog prostora. Mi se bavimo i administriranjem domene.

Uvjerili smo vas?

Nazovite nas još danas!

091 903 0913

Ponuda nije obvezujuća

Ispunite obrazac i poslat ćemo vam ponudu u roku 24 sata. Zadržavamo pravo da vas kontaktiramo telefonski u slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kako bi vam napravili što kvalitetniju ponudu.

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…