Poslovna fotografija

Sve vrste fotografija za poslovnu namijenu

Zatražite ponudu još danas!

Fotografija

Slika govori više od 1000 riječi. Vaša vlastita kvalitetna i originalna fotografija će ostaviti u katalogu, na društvenoj mreži ili web stranici puno jači utisak ot tipskih fotografija skinutih s interneta koje su posjetitelji vidjeli već na desetcima drugih stranica.

Slikamo (klasično i dronsko snimanje) i obrađujemo na atraktivan način:

  • proizvode
  • nekretnine
  • destinacije
  • modna fotografija
  • događaje, manifestacije
  • osobe i radna okruženja 

Produkt fotografija

Naše fotografije ističu najbolje u proizvodu i privlače pažnju publike. Sa strašću i stručnošću, stvaramo vizualne priče koje nadmašuju očekivanja.
Produkt fotografija je umjetnost koja ima moć pretvoriti svaki proizvod u vizualni doživljaj, stvaramo snimke koji ističu svaki detalj proizvoda. Bilo da se radi o hrani, modi, elektronici ili bilo kojoj drugoj industriji, naše fotografije su osmišljene kako bi privukle pažnju, pobudile interes, potaknule želju za kupnjom te najbolje istakle karakteristike proizvoda.
Pridružite nam se na putovanju produkt fotografije i zajedno stvorimo slike koje prodaju, nadahnjuju i oduševljavaju.

Lifestyle produkt fotografija

zahvaća duh i estetiku suvremenog načina života. Ona je umjetnost koja uspješno spaja proizvode s kontekstom njihove primjene, stvarajući autentične i inspirativne slike s osjećajem luksuza, udobnosti i stilskog života.
Kroz kreativno osmišljene postavke, prirodno osvjetljenje i pažljivo odabrane rekvizite, fotografije koje stvaramo oživljavaju proizvode na način koji se lako povezuje s našim klijentima.

Komercijalna produkt fotografija

je ključna za uspješno predstavljanje proizvoda na tržištu. Naš tim fotografa posvećen je stvaranju slikovnog materijala koji ističe proizvode na najbolji mogući način. U komercijalnu fotografiju spadaju fotografije poslovnih prostora, poslovnih portreta te fotografije proizvoda.
Fotografije proizvoda mogu se koristiti za kataloge u tiskanom izdanju, za webshopove ili općenito za online prezentaciju i prodaju, društvene mreže i reklamne potrebe.

Dronska fotografija

Dronska fotografija otvara nove vidike u svijetu fotografije. Kroz upotrebu bespilotnih letjelica opremljenih kamerama, možemo istražiti i snimiti nevjerojatne perspektive koje prije nisu bile dostupne. Dronska fotografija donosi osjećaj slobode i avanture, omogućujući nam da istražujemo i bilježimo svijet iz zraka. Bilo da je riječ o snimanju nekretnina, prirodnih ljepota ili događaja, naše dronske fotografije stvaraju izuzetne vizuale koji ostavljaju trajan dojam.

Virtualne šetnje

Kroz inovativnu tehnologiju i visokokvalitetne 360° fotografije, naše virtualne šetnje omogućuju vam da kretanjem kroz virtualnu šetnju, bilo za monitorom ili mobitelom, kupac stječe dojam o prostoru najbliže onom u pravom životu. Možete sami birati smjer kretanja i istraživati ono što vas najviše zanima. Bilo da se radi o turističkim atrakcijama, nekretninama ili poslovnim prostorima,

Fotografija nekretnina

Kvalitetne fotografije nekretnina su vrlo bitna stavka te je to bio jedan od glavnih razloga zašto smo se odlučili usavršiti u toj grani fotografije.
Tim profesionalnih fotografa i snimatelja nudi vam širok spektar usluga vezanih za prezentaciju vaših prostora, neovisno radi li se o stambenoj nekretnini za prodaju ili najam, poslovnim prostorima ili drugim objektima poslovnih i drugih namjena.

Destinacijska fotografija

Destinacijska ili turistička fotografija ima moć da prenese ljepotu, kulturu i čaroliju destinacija putem vizualnih priča.

Naše fotografije vas vode na putovanje kroz prekrasne krajolike, gradove i tradicionalne običaje. Svaki kadar je pažljivo komponiran kako bi uhvatio bit i duh određene lokacije, koristeći se svjetlom, bojama i detaljima koji oživljavaju svaku sliku, te kako bi približio sve ono što vaša destinacija nudi.

Uvjerili smo vas?

Nazovite nas još danas!

091 903 0913

Ponuda nije obvezujuća

Ispunite obrazac i poslat ćemo vam ponudu u roku 24 sata. Zadržavamo pravo da vas kontaktiramo telefonski u slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kako bi vam napravili što kvalitetniju ponudu.

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…

Ponuda nije obvezujuća

Ispunite obrazac i poslat ćemo vam ponudu u roku 24 sata. Zadržavamo pravo da vas kontaktiramo telefonski u slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kako bi vam napravili što kvalitetniju ponudu.