Poslovni video

Sve vrste poslovne video produkcije i video marketing

Zatražite ponudu još danas!

Zašto video marketing?

Video daje dodatni stupanj ozbiljnosti vašoj firmi ili brandu. Web stranica sa videom dulje zadržava korisnika i time pozitivno utječe na rangiranje na google tražilici ( Google je vlasnik You Tube-a!). Video osnažuje povjerenje te se korisnici lakše odlučuju na kupnju (umjesto anonimne stranice sa slikom i tekstom – osoba koja predstavlja firmu, ljudski glas koji objašnjava karakteristike i primjenu proizvoda…)

Emocijama ispunjen video na društvenim mrežama se više dijeli, što je dodatna besplatna reklama za vas. Na video se češće klika pa tako možete povećati promet na web stranicu. Animirani video je savršen za objašnjavanje i najkompliciranijih koncepata. Konverzije na landing pages koje imaju video se povećavaju za 80% a isto vrijedi i za prodaju na web  stranicama koje su upotpunjene videom! Video u e-mailu drastično povećava konverziju!

Video je najbolji način da zadobijete povjerenje svojih klijenata i izgradite dugoročan odnos. Umjesto da na silu nudite proizvod, pružite im korisnu informaciju i dajte im sigurnost, i oni će sami poželjeti kupiti vaš proizvod.

Foto i video produkcija studija Princeps

Videoprodukcija

Mogućnost plaćanja u više rata
Sve faze produkcije, od pisanja scenarija do konačne obrade, montaže, zvuka i grafike

Dronsko snimanje

Video i fotografija
4 K rezolucija

Fotografiranje

Fotografiranje proizvoda
Destinacijska fotografija
Fotografiranje nekretnina
Modna fotografija

Animacije

video prezentacije
white board

Montaža i voice over

Montiramo i obrađujemo, te grafički i zvučno opremamo (i sinhroniziramo) vaš materijal

Youtube kanal

Snimanje videa za Youtube kanal
Postavljenje videa na Youtube kanal i SEO
Oglašavanje na Youtube

Zašto odabrati Princeps za foto i video produkciju?

Oblikovat ćemo video u skladu s vašim ciljevima i rezultatima koje želite postići videom. Smislit ćemo narativnu strukturu (storytelling), neophodnu za dobru komunikaciju s klijentima. Kreativnim idejama ćemo učiniti sadržaj vizalno atraktivnim. Naše profesionalno osoblje će vrhunskom opremom izraditi kvalitetan materijal, dinamično ga montirati, obogatiti glazbom, sinhronizacijom, grafikom i animacijom. Sve u skladu s vizualnim identiteom i smjernicama vašeg branda.

Usmjerenost na rezultate

Naše iskustvo i strast garantiraju dubinsko razumijevanje vašeg gledateljstva i kreiranje videa koji će izazvati upravo onu reakciju koju priželjkujete.

Poticaj za gledatelja

Dobar video potiče gledatelja na interakciju. Kreiramo kampanje kroz koje se pravi video obraća pravom gledatelju kroz pravi kanal. Tako postižemo željenu reakciju.

Partnerski odnos

Jako nam je važno njegovanje partnerskog odnosa s našim klijentima i održavanje dugotrajne suradnje kroz koju gradimo odlično razumijevanje njihovih potreba i ciljeva. Kvaliteta i cijena usluga naš su glavni adut.

Distribucijski kanali za video

Dobar video ne vrijedi mnogo ako ga ne vide pravi gledatelji, vaše ciljano tržište. Distribuirat ćemo video kroz najprimjerenije kanale, kako bi dosegnuo maksimalnu gledanost. Najbolji rezultati se postižu kada se video prikazuje u sredini gdje se dobro uklapa po sadržaju, jer se u njoj nalaze vaši potencijalni klijenti; tematski web siteovi, grupe na društvenim mrežama, blogovi, you tube kanali…Pri tome treba obavezno iskoristiti i vlastite kanale jer na njima, bez prisustva konkurencije, u kontroliranom okruženju, lakše možete potaknuti posjetitelja na željenu reakciju (call to action buttons).

Plaćeni kanali videodistribucije vam omogućavaju dosezanje  najvećeg broja potencijalnih klijenata. Video pri tome može služiti kao link na vašu web stranicu:

 • Dio opreme članka srodne teme nekog utjecajnog blogera
 • Post na nekoj društvenoj mreži ili YouTube kanalu poznatih trendsetera, influencera ili industrijskih eksperata
 • Video oglas na nekoj relevantnoj web stranici
 • Video oglas na pojedinim društvenim mrežama (npr facebook) 
 • YouTube oglas, koji se prikazuje korisniku prije, u sredini ili na kraju nekog youtube videa

Video produkcija

Ovosno o vašim potrebama i raspoloživom budžetu, u suradnji s vama odabrat ćemo najprimjereniji oblik videa:

 • promotivni (predstavljanje proizvoda i usluga, karakteristike, benefiti…)
 • korporativni (predstavljanje firme, branda. proizvodnog procesa…)
 • edukativni (primjena, rukovanje, održavanje proizvoda/usluge, Q&A
 • destinacijski (predstavljnje određene lokacije, ugostiteljskog ili  smještajnog objekta)
 • event (snimke manifestacija, proslava
 • video spot
 • modni video
 • vlog (npr snimke za vaš youtube kanal

Strategija video marketinga

Strategija marketinga video kampanje se bavi pitanjima: tko čini ciljano tržište, što želite da učine nakon gledanja vašeg videa i kako će te mjeriti rezultate. Video mora biti usklađen sa „širom slikom“ i master planom vaše marketinške kampanje.

Najvažnije pitanje kampanje je tko sačinjava ciljano tržište tj. do koga pokušavati doprijeti video. Ciljani auditorij treba segmentirati na podkategorije ili još bolje na persone (što realnije zamišljene i opisane likove koji posjeduju osobine pojedinih karakterističnih klijenata)

Drugo pitanje je kako i kad će te doprijeti do svojih gledatelja, koji su im preferirani komunikacijski kanali i kako donose odluke.

U praćenju rezultata kampanje važno je znati da li su video vidjele prave osobe. Da bi u to bili sigurni moramo isplanirati cirkuliranje videa kroz različite web stranice, you tube kanale, društvene mreže, elektronske medije. Lako pronalaženje videa osiguravamo pravilnim definiranjem ključnih riječi ili na primjer optimiziranjem videa za you tube.

Strategija sadržaja video kampanje se brine da sadržaj videa bude koristan i zanimljiv. Poruka koju video prenosi mora zvučati iskreno i ostavljati dojam koji je nemoguće ignorirati. Sadržaj djeluje na gledatelja na jedan od tri načina; inspirira pričama s kojima se gledatelj može poistovjetiti, obrazuje korisnim informacijama ili zabavlja iznenadnim obratima i humorom.

You tube marketing

 YouTube može poslužiti za oglašavanje na 3 načina:

 • Vlastiti YouTube kanal na koji postavljate vlastite video priloge (koje možete ugraditi i na web stranicu)
 • Ciljano prikazivanje vaših GoogleAds oglasa ljudima koji gledaju neki video prilog srodne tematike (ne prikazuju se na svim uređajima!).
 • Vlastiti promotivni video prilozi koji se prikazuju u tuđim video prilozima kao reklame (plaćanje po prikazu ili po kliku).

U opisu videa možete staviti link na vašu stranicu, kao i u sam video (CTA). Gledatelji se mogu pretplatiti na vaš kanal, pa tako možete stvoriti zajednicu korisnika koji će redovito biti informirani o novostima vezanim za vaš brand ili proizvod. Video materijali se lako dijele preko facebooka ili se mogu poslati nekom preko mesingera ili vibera.

YouTube optimizacija

Kako bi vaš vlastiti YouTube kanal bio što efikasniji, obavljamo za vas optimizaciju kanala:

 • Struktura you tube kanala – Video priloge treba segmentirati po play listama
 • Privlačnost – Dizajn video kanala (logo, slika) i odabir privlačnih thumbnailova za video priloge
 • Konzistentnost – Usaglašenost video naslova, opisi videa u skladu s porukom i “tonom” branda, SEO
 • Aganžman – Redovno ažuriranje sadržaja, dodavanjem novog sadržaja, odgovaranje na komentare i pitanja, visoko kvalitetni sadržaj (video)
 • Poticajnost – CTA (call to action gumb) i linkovi u videu na vlastiti web site.

Uvjerili smo vas?

Nazovite nas još danas!

091 903 0913

Ponuda nije obvezujuća

Ispunite obrazac i poslat ćemo vam ponudu u roku 24 sata. Zadržavamo pravo da vas kontaktiramo telefonski u slučaju potrebe za dodatnim informacijama, kako bi vam napravili što kvalitetniju ponudu.

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…