Case study

Kako smo pomogli našim klijentima u ostvarnju njihovih poslovnih ciljeva.

Udruga Arteco

Kroz kombinaciju grafičkog dizajna, digitalnog marketinga i vizualne produkcije, zajedno smo stvarali upečatljiv vizualni identitet i povećali online prisutnost Udruge Arteco.

Stvaranje osnove: Web stranica i dizajn

Naša suradnja s Udrugom Arteco započela je 2016. godine izradom njihove web stranice i nekoliko ključnih banera za projekt koji su tada provodili. Bila je to prva prekretnica u našoj suradnji koja je označila početak dugotrajnog partnerstva.

Grafički dizajn u srcu projekata

Kako je Udruga Arteco krenula u provedbu različitih EU projekata, stajali smo uz njih nudeći naše usluge grafičkog dizajna. Izradili smo prepoznatljive logotipe projekata i potvrde o sudjelovanju, što je dodalo profesionalnu notu njihovim inicijativama i osiguralo da ostave snažan dojam na sudionike. Princeps d.o.o. je postao stalni partner u grafičkoj pripremi materijala i provedbi promotivnih aktivnosti u projektima udruge, jer dobro poznajemo stroga pravila oko vidljivosti EU financiranja. Ova specifična stručnost osigurala je usklađenost s normama i učinkovitu komunikaciju projekata.

Pojačavanje online prisutnosti kroz Facebook kampanje

Kako bi dodatno podržali promociju projekata Udruge Arteco, osmislili smo i proveli učinkovite Facebook kampanje. Ove kampanje bile su usmjerene na ciljanu publiku i pružale su informacije o raznim projektima i aktivnostima udruge, čime je povećana njihova vidljivost i angažman zajednice.

Vizualna priča: Promo videozapisi i fotografije

Uz grafički dizajn i digitalni marketing, naše usluge su se proširile na vizualnu produkciju. Izradili smo seriju upečatljivih fotografija, uključujući i one snimljene dronom, koje su istaknule ljepotu landart parka udruge. Također smo stvorili promo videozapise koji su oživjeli njihov rad i približili ga široj publici.

Web stranica s fokusom na komercijalne aktivnosti

Kako bi Udruga Arteco mogla učinkovito predstaviti svoje komercijalne aktivnosti, izradili smo posebnu web stranicu koja uključuje webshop. Ovaj digitalni prostor omogućuje udruzi da pokaže svoju ponudu i olakšava interakciju s klijentima i partnerima.

Partnerstvo kreativnost i stručnosti

Naša suradnja s Udrugom Arteco predstavlja višegodišnji odnos temeljen na međusobnom povjerenju i posvećenosti. Kroz raznolik spektar usluga, od grafičkog dizajna do digitalnog marketinga i vizualne produkcije, radili smo rame uz rame s udrugom kako bismo izgradili snažan vizualni identitet i proširili njihovu prisutnost online. Naše stručno znanje i prilagodljiv pristup bili su ključni u podršci njihovim plemenitim ciljevima i projektima.

Podijelite članak na društvenim mrežama:

Jednom mjesečno šaljemo vam sažetke naših novih članaka posvećenih digitalnom marketingu, umjetnoj inteligenciji i poslovnom leadershipu!

Preporučeni članci

BieneCro

U suvremenom digitalnom okruženju, prezentacija brenda i proizvoda na jedinstven i upečatljiv način ključna je za uspjeh. Naša dugogodišnja suradnja s njemačkom tvrtkom BieneCro demonstrira

Opširnije »

OPG Pčelarstvo Veber i brend Medel

Naša suradnja s OPG-om Pčelarstvo Veber, obiteljskim pčelarstvom s dugom tradicijom uzgoja pčela i proizvodnje meda, primjer je kako duboko razumijevanje klijentovih vrijednosti može biti

Opširnije »

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…