Case study

Primjeri uspješne poslovne suradnje

BieneCro

U suvremenom digitalnom okruženju, prezentacija brenda i proizvoda na jedinstven i upečatljiv način ključna je za uspjeh. Naša dugogodišnja suradnja s njemačkom tvrtkom BieneCro demonstrira kako kombinacija web dizajna, vizualne produkcije i strateškog brandinga može stvoriti snažan digitalni identitet koji prezentira proizvode u najboljem svjetlu.

Početni koraci: veliki dvojezični Web Shop

Suradnja između Princeps d.o.o. i BieneCro-a urodila je plodom u obliku impresivne dvojezične web trgovine koja se ističe svojom veličinom i opsegom. Sa 6 kategorija i preko 120 proizvoda, ova platforma nije samo online trgovina, već digitalna destinacija koja savršeno prikazuje visokokvalitetne hrvatske proizvode upakirane u jedinstvene drvene kutije ručne izrade koje BieneCro nudi.

Živopisne e-komercijalne fotografije

Da bismo dodatno istaknuli proizvode BieneCro-a, naš tim je izradio seriju e-komercijalnih fotografija, uključujući life-style i produkt fotografije. Ove slike, namijenjene društvenim mrežama, donose proizvode u stvarni život, prikazujući ih u okruženju koje odražava kvalitetu i eleganciju koje tvrtka predstavlja.

Brendiranje sa svrhom: Knjiga brenda

S razumijevanjem važnosti dosljednog brendiranja, Princeps d.o.o. je izradio knjigu brenda za BieneCro. Ovaj dokument sadrži vizualne standarde koji osiguravaju dosljednost u komunikaciji i prezentaciji proizvoda, čime se jača prepoznatljivost i povjerenje brenda. Osim toga, ovi vizualni standardi pomažu BieneCro-u u ostvarivanju njihove vizije brenda, olakšavajući komunikaciju s postojećim i potencijalnim klijentima te pružajući stabilnu osnovu za buduće marketinške inicijative.

Oživljavanje priče: Promo video

Kako bi potpuno obuhvatili i prenijeli duh BieneCro-a, stvorili smo promo video koji ističe njihovu paletu proizvoda, kvalitetu i predanost izvrsnosti. Kroz ovaj vizualni medij, uspjeli smo stvoriti dublju vezu između brenda i publike, omogućujući im da iskuse BieneCro na dinamičan i emocionalan način.

Kreiranje snažne digitalne prisutnosti kroz inovativnu suradnju

Naša suradnja s BieneCro-om predstavlja sjajan primjer kako kombinacija tehnološkog znanja, kreativnosti i vizionarstva može rezultirati stvaranjem snažnog online identiteta koji odražava esenciju brenda. Kroz zajednički rad na izgradnji web shopa, kreiranju vizualnih materijala i razvijanju brand strategije, istaknuli smo ono što BieneCro čini posebnim i pomogli im u povezivanju s publikom na novim razinama.

U Princeps d.o.o., nastavljamo gledati prema budućnosti s uzbuđenjem i otvoreni smo za nove prilike da svojim klijentima pružimo inovativna i učinkovita rješenja.

Podijelite članak na društvenim mrežama:

Preporučeni članci

Udruga Arteco

Kroz kombinaciju grafičkog dizajna, digitalnog marketinga i vizualne produkcije, zajedno smo stvarali upečatljiv vizualni identitet i povećali online prisutnost Udruge Arteco. Stvaranje osnove: Web stranica

Opširnije »

OPG Pčelarstvo Veber i brend Medel

Naša suradnja s OPG-om Pčelarstvo Veber, obiteljskim pčelarstvom s dugom tradicijom uzgoja pčela i proizvodnje meda, primjer je kako duboko razumijevanje klijentovih vrijednosti može biti

Opširnije »

Nastavni zavod za javno zdravstvo BPŽ

Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije je renomirana institucija koja pruža usluge promocije zdravlja, prevencije bolesti i edukacije u području javnog zdravstva. Naša suradnja 

Opširnije »

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…