Case study

Primjeri uspješne poslovne suradnje

Đuro Đaković Montaža Izolak d.o.o

 Đuro Đaković je poznata firma, regionalni lider na području industrijske izolacija, sa sjedištem u Slavonskom Brodu.

Suradnju smo započeli 2016 godine i u idućih 5 godina smo realizirali nekoliko projekata.

  • Razvoj web stranice : Princeps j.d.o.o. blisko je surađivao s Đuro Đaković Montaža Izolakom kako bi dizajnirali i razvili modernu, responsivnu i atraktivnu web stranicu na 3 jezika.
  • SEO web stranice
  • Prijevod svih sadržaja na engleski i njemački
  • Tehnički i sadržajno održavanje web stranice 5 godina
  • Kreiranje zanimljivog sadržaja za rubriku novosti kako bi se predstavili poslovni poduhvati kompanije
  • Optimiziranje profila na društvenim mrežama (facebook i Linkedin) kako bi se proširio online doseg tvrtke, stupilo u interakciju s ciljanom publikom i informiralo javnost o poslovnim postignućima firme. Izrada i provođenje strategije upravljanja društvenim mrežama.
  • Dizajnirati vizualno privlačan predložak za prodajnu prezentaciju kako bi se stvorila dosljedna poruka.
  • Proizvesti visokokvalitetni korporativni video koji će istaknuti sposobnosti Đuro Đaković Montaža Izolaka i prikazati njihove projekte.

Ciljevi suradnje:

Razviti profesionalnu i korisniku prijateljsku web stranicu koja će prikazivati stručnost i usluge Đuro Đaković Montaža Izolaka.

Stvarati relevantan i zanimljiv sadržaj za rubriku novosti kako bi se predstavili poslovni poduhvati kompanije

Optimizirati društvene medijske profile kako bi se proširio online doseg tvrtke i stupilo u interakciju s ciljanom publikom.

Dizajnirati vizualno privlačan predložak za prodajnu prezentaciju kako bi se stvorila dosljedna poruka.

Proizvesti visokokvalitetni korporativni video koji će istaknuti sposobnosti Đuro Đaković Montaža Izolaka i prikazati njihove projekte.

Pristup:

1.Razvoj web stranice (2016): Princeps j.d.o.o. blisko je surađivao s Đuro Đaković Montaža Izolakom kako bi dizajnirali i razvili modernu, responsivnu i korisniku prijateljsku web stranicu. Na stranici su se nalazila intuitivna navigacija, jasni pozivi na akciju i vizualno privlačni grafički elementi koji su učinkovito komunicirali stručnost tvrtke i njezine usluge.

2.Redovito održavanje web stranice i ažuriranje sadržaja bloga: Princeps j.d.o.o. je nastavio podržavati Đuro Đaković Montaža Izolak redovitim ažuriranjem i održavanjem njihove web stranice. To je uključivalo dodavanje novog sadržaja, optimizaciju ključnih riječi i osiguranje optimalne tehničke izvedbe stranice. Također je uspostavljen dosljedan raspored objava za blog koji je pokrivao trendove u industriji, istaknute projekte i tehničke uvide.

3.Upravljanje društvenim medijima : Princeps j.d.o.o. razvio je i provodio strategiju društvenih medija kako bi stupio u interakciju s ciljanom publikom Đuro Đaković Montaža Izolaka na Facebooku i LinkedInu.

4.Predložak za prodajnu prezentaciju (2018): Shvaćajući važnost vizualno privlačne i dosljedne slike marke, Princeps j.d.o.o. dizajnirao je profesionalni predložak za prodajnu prezentaciju za Đuro Đaković Montaža Izolak.

5.Produkcija korporativnog videa : Princeps j.d.o.o. je surađivao s Đuro Đaković Montaža Izolakom kako bi stvorili zanimljiv korporativni video. Bio je optimiziran za različite digitalne platforme, uključujući web stranicu i društvene medijske kanale.

Rezultati:

Povećana online vidljivost: Dobro optimiziranje web stranice i strategijski pristup marketingu rezultirali su poboljšanim rangiranjem u tražilicama i povećanim organskim prometom na web stranici.

Jačanje autoriteta marke: Kroz redovito ažuriranje blog sadržaja i članaka koji predstavljaju vodeće mišljenje, Đuro Đaković Montaža Izolak uspostavio se kao autoritet u industriji, stekavši povjerenje ciljne publike.

Povećanje angažmana na društvenim mrežama: Aktivno upravljanje Facebook i LinkedIn profilima rezultiralo je povećanim angažmanom na društvenim mrežama

Poboljšana generacija potencijalnih klijenata: Optimizirana web stranica, zanimljiv blog sadržaj i angažirana prisutnost na društvenim mrežama doprinijeli su povećanju generacije potencijalnih klijenata za Đuro Đaković Montaža Izolak.

Korporativni video: Produkcija visokokvalitetnog korporativnog videa omogućila je Đuro Đaković Montaža Izolaku da na vizualno privlačan način predstavi svoje sposobnosti, projekte i svjedočanstva zadovoljnih klijenata. Video je služio kao snažan marketinški alat, privlačeći potencijalne klijente i ostavljajući trajni dojam.

Dugoročna suradnja: Uspješna suradnja između Princeps j.d.o.o. i Đuro Đaković Montaža Izolak tijekom godina svjedoči o snazi i učinkovitosti njihovog radnog odnosa. Ova suradnja postavila je temelje za daljnji rast i uspjeh u strategijama content marketinga.

Zaključak:

Studija slučaja ističe pozitivne rezultate dugoročne suradnje između Princeps j.d.o.o. i Đuro Đaković Montaža Izolak d.o.o u području content marketinga. Kroz razvoj web stranice, ažuriranje blog sadržaja, upravljanje društvenim medijima, dizajn predloška za prodajnu prezentaciju i produkciju korporativnog videa, Đuro Đaković Montaža Izolak doživio je povećanu online vidljivost, jačanje autoriteta marke, poboljšanu generaciju potencijalnih klijenata i dosljednu poruku marke. Ova suradnja služi kao dokaz o moći strategijskog content marketinga u poticanju rasta poslovanja i uspostavljanju snažne online prisutnosti.

Podijelite članak na društvenim mrežama:

Preporučeni članci

BieneCro

U suvremenom digitalnom okruženju, prezentacija brenda i proizvoda na jedinstven i upečatljiv način ključna je za uspjeh. Naša dugogodišnja suradnja s njemačkom tvrtkom BieneCro demonstrira

Opširnije »

Udruga Arteco

Kroz kombinaciju grafičkog dizajna, digitalnog marketinga i vizualne produkcije, zajedno smo stvarali upečatljiv vizualni identitet i povećali online prisutnost Udruge Arteco. Stvaranje osnove: Web stranica

Opširnije »

OPG Pčelarstvo Veber i brend Medel

Naša suradnja s OPG-om Pčelarstvo Veber, obiteljskim pčelarstvom s dugom tradicijom uzgoja pčela i proizvodnje meda, primjer je kako duboko razumijevanje klijentovih vrijednosti može biti

Opširnije »

Nastavni zavod za javno zdravstvo BPŽ

Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije je renomirana institucija koja pruža usluge promocije zdravlja, prevencije bolesti i edukacije u području javnog zdravstva. Naša suradnja 

Opširnije »

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…