Case study

Primjeri uspješne poslovne suradnje

Nastavni zavod za javno zdravstvo BPŽ

Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije je renomirana institucija koja pruža usluge promocije zdravlja, prevencije bolesti i edukacije u području javnog zdravstva.

Naša suradnja  započela 2016. godine, kada su nas zamolili za tehničko održavanje njihove web stranice u JOOMLA sustavu. Zbog zastarjelosti stranice suradnju nastavljamo stvaranjem nove suvremene poslovne web stranice koja je pružila klijentu suvremeni identitet, promovirajući njihove usluge i resurse na profesionalan način. Radi redovitog praćenja i održavanje stranice odradili smo kvalitetnu edukaciju za održavanje web stranice s djelatnicima zavoda.

Posebna web stranica

U sklopu stranice ZZJZBPZ napravili smo posebnu, vizualno privlačnu web stranicu za renomirani dogadjaj Brodski simpozij o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima koja je održala tematiku simpozija i privukla sudionike.

Vizualni identitet

Kako bi se što bolje  promovirao simpozij i privukli sudionici, dizajnirali smo  i izradili tiskovne materijale (plakate, rokovnike, letke..), dizajnirali brend (izradili logotip, tipogram..) što je omogućilo dosljedan vizualni identitet web stranice.

Online praćenje simpozija

Omogućili smo i tehnički besprijekorno izvođenje mjesečnih webinara pod naslovom „Javno zdravstveni dani“ i praćenje online simpozija, te osigurali  odgovarajuću tehničku podršku i implementirali alate za online praćenje događaja. Na takav način smo  omogućili  virtualno sudjelovanje i pružanje vrijednih informacija sudionicima.

Naša suradnja s Brodskim simpozijem o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima rezultirala je uspješnom kreacijom posebne web stranice, izradom tiskovnih materijala, tehničkom podrškom i organizacijom webinara. Kroz naše stručno znanje i podršku, klijent je imao uspješan simpozij koji je privukao sudionike i pružio relevantne informacije o temi ovisnosti.

Podijelite članak na društvenim mrežama:

Preporučeni članci

BieneCro

U suvremenom digitalnom okruženju, prezentacija brenda i proizvoda na jedinstven i upečatljiv način ključna je za uspjeh. Naša dugogodišnja suradnja s njemačkom tvrtkom BieneCro demonstrira

Opširnije »

Udruga Arteco

Kroz kombinaciju grafičkog dizajna, digitalnog marketinga i vizualne produkcije, zajedno smo stvarali upečatljiv vizualni identitet i povećali online prisutnost Udruge Arteco. Stvaranje osnove: Web stranica

Opširnije »

OPG Pčelarstvo Veber i brend Medel

Naša suradnja s OPG-om Pčelarstvo Veber, obiteljskim pčelarstvom s dugom tradicijom uzgoja pčela i proizvodnje meda, primjer je kako duboko razumijevanje klijentovih vrijednosti može biti

Opširnije »

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…