Case study

Primjeri uspješne poslovne suradnje

OPG Pčelarstvo Veber i brend Medel

Naša suradnja s OPG-om Pčelarstvo Veber, obiteljskim pčelarstvom s dugom tradicijom uzgoja pčela i proizvodnje meda, primjer je kako duboko razumijevanje klijentovih vrijednosti može biti temelj za izgradnju snažnog brenda. Pčelarstvo Veber je obiteljski posao koji kroz tri generacije okuplja sve članove obitelji u raznim fazama proizvodnje s ciljem stvaranja vrhunskih, zdravih i prirodnih proizvoda bez kompromisa.

Korak 1: Brendiranje i e-commerce fotografije

Ključan zadatak u suradnji s Pčelarstvom Veber bio je razvoj brenda Medel koji bi odražavao tradiciju i kvalitetu njihovih proizvoda. Kreirali smo logotip i vizualni identitet koji se oslanjaju na prirodne elemente, odražavajući esenciju pčelarstva. Uz brendiranje, izradili smo seriju e-commerce fotografija za njihov web shop koji ima 16 kategorija proizvoda, kako bi se proizvodi istaknuli i privukli kupce.

Korak 2: Produkcija korporativnih i proizvodnih videa

Nastavljajući s vizualnim aspektom, izradili smo korporativni video koji je dao uvid u poslovanje Pčelarstva Veber, kao i seriju produkt videa koji su se fokusirali na pojedinačne proizvode. Ovi videozapisi su pomogli u stvaranju dublje veze s kupcima i istaknuli su predanost kvaliteti i strasti koje definiraju Pčelarstvo Veber.

Korak 3: Promo video, fotografije i video reklame za društvene mreže

Kako bi se dodatno angažirala ciljana publika, izradili smo promo video za brend Medel koji ističe njegovu identitet i vrijednosti. Za kampanje na društvenim mrežama izradili smo seriju life-style fotografija i video reklama koje prikazuju proizvode i načine njihove primjene. Time smo obogatili marketinški sadržaj, educirajući potrošače i potičući njihovu maštu.

Korak 4: Izrada kataloga

Kao dodatak digitalnim materijalima, izradili smo i dva tiskana kataloga koji su se fokusirali na med i proizvode od meda. Ovi katalozi su omogućili Pčelarstvu Veber da svoje proizvode predstavi na tradicionalniji način, dopunjujući online prisustvo.

Ispisivanje dubokog korijena u digitalnom prostoru

Naša suradnja s Pčelarstvom Veber usmjerena je na izgradnju snažnog digitalnog identiteta koji odražava njihovu posvećenost kvaliteti i tradiciji. Kroz razne inicijative, od brendiranja do vizualnog sadržaja, osnažili smo njihovu online prisutnost i pomogli im u povezivanju s kupcima na autentičan način. Gledamo s uzbuđenjem prema mogućnostima daljnje suradnje i rasta Pčelarstva Veber u budućnosti.

Podijelite članak na društvenim mrežama:

Preporučeni članci

BieneCro

U suvremenom digitalnom okruženju, prezentacija brenda i proizvoda na jedinstven i upečatljiv način ključna je za uspjeh. Naša dugogodišnja suradnja s njemačkom tvrtkom BieneCro demonstrira

Opširnije »

Udruga Arteco

Kroz kombinaciju grafičkog dizajna, digitalnog marketinga i vizualne produkcije, zajedno smo stvarali upečatljiv vizualni identitet i povećali online prisutnost Udruge Arteco. Stvaranje osnove: Web stranica

Opširnije »

Nastavni zavod za javno zdravstvo BPŽ

Nastavni zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije je renomirana institucija koja pruža usluge promocije zdravlja, prevencije bolesti i edukacije u području javnog zdravstva. Naša suradnja 

Opširnije »

Pretplata na newsletter

Poučni članci i korisni savjeti o digitalnom marketingu, povećanju prodaje, poduzetnišvu, liderstvu, umjetnoj inteligenciji…